Branza de vaci

Brinza de vaci
Ingrediente:

lapte (1 l).

Mod de preparare:

Se pune laptele la prins, intr-un vas emailat sau de portelan si se lasa
la temperatura camerei pina se incheaga. Se adauga smintina care s-a
format la suprafata si se pune la cald, pe marginea masinii, unde se
lasa pina se coaguleaza. Se toarna apoi intr-un saculet de pinza sau de
tifon si se lasa sa se scurga deasupra unui vas.

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

One Response to “Branza de vaci”

  1. Manuu says:

    Este o dieta pentru ca are un numar fotare mic de calorii, in general trebuie sa consumam circa 2000cal pe zi. Plus ca nu stiu cate persoane pot rezista tentatiei de a manca ceva dulce, un cotlet de porc cu ceva grasime, sucuri carbogazoase,etc. Mananc destul de echilibrat, am o greutate complet normala, 51 kg la 1,74; insa vreau sa pierd macar 2 kg, tel pe care nu-l pot indeplini daca respect alimentatia mea obisnuita, care este una de mentinere.

Leave a Reply