Cotlet de vitel cu ciuperci si sos alb (5 portii)

Ingrediente:

800 gr cotlet de vitel

50 ml lapte

5 gr piper

25 gr sare

100 gr ciuperci conserva

100 gr unt

100 ml ulei

3 oua

100 gr faina

250 gr capete de sparanghel

Mod de preparare:

Se taie cotletul si se bat feliile cu ciocanul de snitele , se introduc in lapte si apoi n nfaina , se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc pe jumatate. Capetele de sparanghel se fierb impreuna cu ciupercile , apoi bucatile de cotlet se introduc in sosul obtinut si se fierb 10-15 min . Se asaza pe platou , se decoreaza cu capetele de sparanghel si cu ciuperci si se toarna deasupra sosul. Se servesc cu legume asortate- conopida , fasole verde , morcovi si telina , cu unt peste ele. Se recomanda vinul roze.

Pofta buna!

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

One Response to “Cotlet de vitel cu ciuperci si sos alb (5 portii)”

  1. Washington says:

    Laura, ai avut o idee foarte buna sa aduni toate retteele festive. Deja m-am hotarat sa fac pentru Craciun cocktail de creveti, tartellette si lamaile umplute cu mousse iar la desert tortul de ciocolata si cel de capsuni. Pentru Revelion cred ca am sa incerc placinta cu carne, ca de mult vroiam sa o gust. Pana in ajun mai e putin asa ca, de abia astept sa vad ce mai nascocesti pentru masa de Craciun si Revelion.Spor la bucatarit!AlinaVA:F [1.9.17_1161]please wait…VA:F [1.9.17_1161](from 0 votes)

Leave a Reply