Ghiveci oltenesc (10 portii)

Ingrediente:

400 gr ficat de porc

400 gr rinichi de porc

400 gr muschiulet de porc

400 gr muschi de vita

500 gr fudulii de porc

500 gr paine alba

50 gr usturoi

5 gr cimbru

10 gr corindru

200 ml ulei

50 gr sare

Mod de preparare:

Se taie in bucati mici fiecare sortiment de carne , se sareaza si se pun la frigare pe niste frigarui din lemn. Se face un sos de usturoi , cimbru , coriandru si putina sare , cu ulei. franzela se taie in felii subtiri care se cojesc si se pun la prajit in ulei incins. Se scot in alt vas si se stropesc cu sosul pregatit . Peste cruton se asaza cate o bucata de carne fripta. Se serveste cald cu salata de varza dulce sau salata asortata.

Ca bautura se recomanda vinul rosu.

Pofta buna!

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply