Medalion cu sos picant (5 portii)

Ingrediente:

800 gr muschi de porc

75 gr untura

25 gr faina

500 gr sos picant

250 gr franzela

20 gr verdeata

15 gr sare

Mod de preparare:

Se taie muschiul de porc cate doua felii la o portie , se bat cu ciocanul de snitel si se presara cu sare. Fiecare bucata se trece prin faina si se prajeste intr-o tigaie cu untura. Dupa ce s-au prajit , se scot intr-o cratita. In untura ramasa se caleste faina pana se rumeneste si se stinge cu apa. Se toarna peste medalioane si se mai fierb cca 30 min. Apoi se iau de pe foc si se tin la cald. Franzela se curata de coaja , se taie felii de cca 2 cm , care se rumenesc in untura pe ambele parti. La servire , se asaza pe un platou doua felii de franzela , deasupra se pun medalioanele si se toarna sosul picant. Se adauga cartofi natur sau legume fierte cu unt , dupa preferinta. Se serveste cu salata verde si vin rosu demisec.

Pofta buna!

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply