Muschiuletul cetatii (10 portii)

Ingrediente:

3,5 kg muschi de porc

500 gr slanina afumata

200 gr usturoi

80 gr sare

10 oua

200 ml ulei

100 gr cascaval

Mod de preparare:

Muschiul de porc se cresteaza cu cutitul si se impaneaza cu slanina afumata taiata jullien si catei de usturoi , se sareaza si se frige la gratar pana se patrunde bine. Se prepara o omleta dintr-un ou pentru fiecare portie.

Se asaza muschiul , felii , pe un platou , peste felii se pune omleta , se orneaza cu verdeata tocata marunt , se pun alaturi cartofi natur si se presara cu cascaval ras. Se serveste cu salata verde , de andive sau de rosii. Vinul rosu sec este recomandat ca bautura.

Pofta buna!

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply