Piept de porc umplut (5 portii)

Ingrediente:

850 gr piept de porc

500 gr carne de porc cal I

2 oua

75 gr morcovi

75 ml ulei

75 gr ceapa

2 gr piper

150 gr ficat porc

150 gr sare

Mod de preparare:

Din pieptul de porc se face o punga. Carnea pentru umplutura , ouale , morcovii , ceapa , piperul , verdeata , ficatul de porc si sarea , tocate prin masina , se prajesc partial , apoi se lasa sa se raceasca. Cu aceasta compozitie se umple punga din piept de porc , se coase si se coace la cuptor , la foc domol; se stropeste din cand in cand cu apa si grasime. Se serveste rece , taiat felii , cu garnitura de cartofi matur sau varza calita si cu diferite salate.

Vinul rosu sec este recomandat ca bautura.

Pofta buna!

Tags: ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply