Rulou umplut cu creier (5 portii)

Ingrediente:

550 gr pulpa de porc

250 gr creier de vaca

100 gr morcovi

50 gr mazare

15 gr patrunjel

1 gr piper

3 oua

125 pesmet

50 gr faina

150 gr untura

15 gr sare

50 gr ceapa

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie in felii , sub forma de snitel. SDe curata creierul de pielite , se pune la fiert impreuna cu mazarea si morcovii. Dupa ce au fiert , se taie creierul marunt , iar morcovii se trec prin razatoare. Ceapa curatata si taiata marunt si caleste. Dupa ce este gata totul , se amesteca cu creierul , patrunjelul taiat marunt , ouale, piperul si sarea. Aceasta compozitie se intinde pe fiecare felie de carne si se ruleaza. Se da prin faina , oua pesmet. Se prajeste in untura incinsa , se serveste cu garnitura de orez sau cartofi pai , insotita de salata verde sau castraveciori acri , dupa preferinta.

Ca bautura se recomanda vinul rosu , demisec.

Pofta buna!

Tags: , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply